Business & Pleasure

Wiertz Company Lounge is het kloppend hart in het Parkstad Limburg Stadion en van ons Regiokantoor in Venlo. Hier is het mogelijk om u aan te melden voor diverse business activiteiten in Kerkrade en Venlo. Daarnaast is het mogelijk om een plekje te reserveren tijdens een van de thuiswedstrijden van Roda JC Kerkrade.

Graag tot ziens in onze Wiertz Company Lounge!

Wiertz Company is meer!

Met Wiertz Company Lounge bieden wij ondernemers  in een sfeervolle ambiance een boeiend programma aan dat varieert van diverse workshops tot inspirerende lezingen. Het is het kloppend hart in het Parkstad Limburg Stadion en van ons Regiokantoor in Venlo. En dé plek waar business en pleasure op een natuurlijke manier in elkaar overvloeien.

In het Parkstad Limburg Stadion zit u vanaf het terras voor onze skybox in onze luxe business seats op de eerste rang. Hier hebt u een uitstekend uitzicht op het veld en kunt u volop genieten van de wedstrijden van Roda JC. Op niet-wedstrijddagen kunt u onze skybox reserveren voor vergaderingen, presentaties, recepties, workshops, seminars en tal van andere bedrijfsactiviteiten.

In Venlo is Wiertz Company Lounge gevestigd in het ‘brede huis van werk’. Een plek met een prachtige ambiance, uitkijk op de Maas, en een uitstekend dakterras.

Wiertz Company Lounge is dé plek waar business en pleasure op een natuurlijke manier in elkaar overvloeien.

Meer informatie en de agenda bekijken?