Onze organisatie

Wiertz Company is een krachtig familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Zuid-Nederlandse arbeidsmarkt.

’n krachtige familie

Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen bestaat onze organisatie op dit moment uit meer dan 95 vaste medewerkers. Dagelijks werken er ruim 3.500 uitzendkrachten bij 700 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan 70 miljoen euro. Dit doen we met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland, ZUID recruiters en Contracting Limburg.

Ons bestuur

Roger Holtus is de CEO van Wiertz Company. Sinds 1 maart 2017 is hij statutair bestuurder. Hij is de opvolger van founders Dionne en Harm Wiertz die deze rol sinds de start van het bedrijf in 1997 vervulden.
Roger Holtus wordt bijgestaan door het management team, waar naast de commercieel managers ook de leidinggevenden van de diverse staff-afdelingen deel van uitmaken.

De Familieraad functioneert als strategisch toezichthouder en beleidsadviseur voor Wiertz Company. De familieraad houdt toezicht op het gevoerde beleid en de algemene gang van zaken. Daarnaast bepalen en bewaken zij samen de koers van Wiertz Company.

De Familieraad bestaat uit Constant Jurgens (voorzitter), Vivian Mengelers, Ronald Lancee en de founders en aandeelhouders Dionne en Harm Wiertz.

Privately owned

Wiertz Company is de laatste grote uitzendorganisatie in Zuid-Nederland in private handen. Dat betekent dat ondernemerschap niet gehinderd wordt door aandeelhouders en dure managementlagen. Wij zijn wendbaar en betrokken bij de regio waarin we opereren.

Onze focus is onze regio

In Limburg zijn wij met maar liefst 22 business units vertegenwoordigd. Op deze manier beschikken wij over het grootste regionale kantorennetwerk van Limburg. Dit is onze kracht en ons onderscheidend vermogen. Wij geloven en investeren in lokale aanwezigheid. Wij willen onze medewerkers, onze kandidaten en uw organisatie kennen.

Engagement3

Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt en zien het als onze missie mensen en bedrijven te helpen hun natuurlijk potentieel te benutten. Centraal in onze dienstverlening staan enthousiaste krachten, enthousiaste klanten en enthousiaste medewerkers. Engagement3 noemen we dat bij Wiertz Company.