Onze organisatie

Wiertz Company is een krachtig opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Limburgse en euregionale arbeidsmarkt.

’n krachtige familie

Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen bestaat onze organisatie op dit moment uit meer dan 95 vaste medewerkers. Dagelijks werken er ruim 3.500 uitzendkrachten bij 700 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan 52 miljoen euro. Dit doen we met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg.nl, Payroll Nederland.nl, Contracting Limburg, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers en Wiertz Family.


Bouwen aan hechte relaties

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kwaliteit en authenticiteit. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende kennis van de (eu)regionale arbeidsmarkt, onze lokale aanwezigheid, onze participatie en ons geloof in persoonlijke aanpak en aandacht. Deze zaken vormen het fundament van alle  diensten die wij via onze labels aanbieden en waarmee wij bouwen aan hechte relaties.