Wiertz Company organiseert seminars over de WAB

Wiertz Company organiseert seminars over de WAB

Wiertz Company organiseert 3 seminars over de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Laat u in 60 minuten bijpraten en ga naar huis met de 3 scenario’s waarin flexibiliteit gewaarborgd blijft binnen uw organisatie. Wiertz Company is met een compleet dienstenpakket in staat u soepel en professioneel te voorzien van de juiste expertise. 

Wiertz Company is een flexibele partner, die zich gemakkelijk plooit in veranderende omstandigheden. U zult merken dat binnen Wiertz Company, een brede kennis van het vakgebied aanwezig is, die wij graag met u delen. Wij zijn niet terughoudend met het inzetten van expertise.  Om die reden organiseren we in augustus 3 seminars over de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Programma
Jordy Gielkens, manager Payroll Nederland en Tum Nievergeld, Business Controller, gaan in op de intentie en de belangrijkste gevolgen van de wet, maar laten ook duidelijk zien dat flexibiliteit mogelijk blijft. Ze presenteren daarvoor 3 scenario’s. Uiteraard is tijdens en na het seminar de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Iedereen is welkom en deelname is kosteloos. Het seminar wordt georganiseerd in Kerkrade*, Roermond en in Venlo.

*Locatie Kerkrade is op dit moment gevuld. Er zal een tweede datum worden ingepland.

Dinsdag 27 augustus: Kerkrade (VOL!)
15.15 uur: ontvangst
15.30 uur: seminar
17.00 uur: borrel
Locatie: Wiertz Company House, Kloosterraderstraat 20, 6461 CD Kerkrade

Er wordt nog een extra seminar in Kerkrade georganiseerd: datum en locatie volgen zo snel mogelijk. U kunt aangeven hiervoor te willen worden benaderd bij ‘Aanmelden’!

Woensdag 28 augustus: Roermond
15.15 uur: ontvangst
15.30 uur: seminar
17.00 uur: borrel
Locatie: Ondernemersplein Roermond, Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Donderdag 29 augustus: Venlo
15.15 uur: ontvangst
15.30 uur: seminar
17.00 uur: borrel
Locatie: Covebo Stadion – De Koel, Kaldenkerkerweg 182 5915 AH Venlo.

Stel alvast uw vraag!
Wilt u deelnemen? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u een vraag over de WAB waar u graag meer informatie over wil? Noteer die dan ook meteen, dan komen we daar tijdens de seminars sowieso op terug!


Aanmelden 

Aanmeldformulier seminar WAB
First