Werken bij Wiertz Company

Ben jij net als Wiertz Company altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen? En word jij voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden? Dan pas jij misschien wel bij Wiertz Company!

 

Word jij onze nieuwe collega?

Denk jij ook dat oprechte en persoonlijke aandacht voor mensen het verschil maakt? Dat iedereen gelukkig wordt van precies de goede baan, collega’s die bij hem of haar passen en een werkgever die volop carrièrekansen biedt?

Wiertz Company is een Limburgs familiebedrijf dat gelooft in mensen en al 20 jaar actief is in de markt van mens en werk. Wij werken dagelijks met 95 collega’s in heel Limburg aan het gelukkig maken van werkzoekenden en werkgevers.

Door de sterke groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij ons team komen versterken?

Neem gerust contact op met Nadine Drescher (HR Manager) of Rob Aben (HR Officer) voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 045-5639247. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een open sollicitatie sturen via werken@wiertz.com.

Meer weten? Stel direct je vraag!

Pas jij bij Wiertz Company?

Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en met onze verschillende bedrijfsonderdelen, werken wij dagelijks met meer dan 95 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers bij 600 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan 50 miljoen euro.

Werken bij Wiertz Company of één van onze labels betekent:

  • werkplezier
  • persoonlijke groei
  • en vooral doen!

Hoe bevalt het bij Wiertz Company?

Tom Bovens (32)

Functie: Kantoormanager Wiertz Personeelsdiensten in Landgraaf
Er samen met je collega’s een succes van maken geeft een enorm voldaan gevoel. Samen is een sleutelwoord binnen Wiertz Company. Samen maken we krachten tevreden, samen maken we klanten tevreden en samen maken we elkaar beter.

Nienke Bulstra (31)

Functie: Intercedent Wiertz Personeelsdiensten in Maastricht
Bijna drie jaar maak ik deel uit van de Wiertz-familie. Wiertz is een organisatie die investeert in haar medewerkers en ruimte geeft voor ontwikkeling. Samen bouwen we aan de organisatie en worden we steeds groter binnen de Limburgse arbeidsmarkt. Daar zijn we trots op.  Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van dit mooie familiebedrijf.

Michele Spijkers (27)

Functie: Kantoormanager Wiertz Personeelsdiensten in Venray
‘Toen ik zes jaar geleden begon als intercedente gaf ik aan dat ik wilde doorgroeien. Wiertz Company gaf me vanaf het begin het gevoel dat ze in mij wilde investeren, terwijl ik op mijn beurt er alles aan doe om een tandje bij te zetten. Sinds 2016 ben ik kantoormanager van de vestiging in Venray.’

Jessie Vreuls (32)

Functie: Medewerker Sales, Marketing & Communicatie
‘Werken bij Wiertz Company betekent voor mij dynamiek. Geen dag is hetzelfde en in het team van Sales, Marketing & Communicatie kan ik mijn creatieve drive kwijt. Out of the box denken en bijvoorbeeld zelf een nieuwe wervingscampagne bedenken: het is allemaal mogelijk! Daarnaast werk ik samen met een jong team dat me aanvult en beter maakt.’

Mike van Gerwen (27)

Functie: Intercedent Payroll Limburg.nl
‘De persoonlijke aandacht van mijn leidinggevende zorgt ervoor dat ik al een aantal stappen heb kunnen zetten. Op het gebied van verantwoordelijkheden bijvoorbeeld. Ik werk pas een jaar voor Payroll Limburg.nl, maar heb al een hele ontwikkeling doorgemaakt. ’

Roel Zuijlen (32)

Functie: Recruiter bij ZUID recruiters
‘Ik ben dagelijks bezig  met recruitment en sales binnen een energieke en enthousiaste familie. Dat is voor mij werken bij Wiertz Company. Een dynamische, jonge en zeer professionele organisatie waarin veel mogelijkheden zijn om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk’.

Successen moet je vieren!