Werken bij Wiertz Company

Ben jij net als Wiertz Company altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen? En word jij voortgedreven door de ambitie iedere dag te leren? Dan pas jij misschien wel bij Wiertz Company! Wij geloven dat je meer kunt dan je zelf denkt!

Word jij onze nieuwe collega?

Denk jij ook dat oprechte en persoonlijke aandacht voor mensen het verschil maakt? Dat iedereen gelukkig wordt van precies de goede baan, collega’s die bij hem of haar passen en een werkgever die volop carrièrekansen biedt?

Wiertz Company is een Limburgs familiebedrijf dat gelooft in mensen en al 20 jaar actief is in de markt van mens en werk. Wij werken dagelijks met 95 collega’s in heel Limburg aan het gelukkig maken van werkzoekenden en werkgevers.

Door de sterke groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Geloof jij in persoonlijke groei en wil jij ons team komen versterken?

Neem gerust contact op met Nadine Drescher (HR Manager) of Fabienne Sterk (HR Officer) voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 045-5639255. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een open sollicitatie sturen via hr@wiertz.com.

Meer weten? Stel direct je vraag!


Carrière nieuws

Pas jij bij Wiertz Company?

Bij Wiertz Company geloven we in het benutten van kansen en ontwikkelen van mensen. Persoonlijke groei staat centraal: jij wilt je ontwikkelen. Doorlopend werken aan je competenties en vakkennis, uitdagende trainingen volgen en iedere dag beter zijn dan je gisteren was. Je kunt meer dan je denkt dat je kunt!

Werken bij Wiertz Company of één van onze labels betekent dat je:

  • Denkt in kansen
  • Altijd durft
  • Verantwoordelijk bent
  • Altijd samenwerkt

Dit is hun ervaring!

Tom Bovens (33)

Kantoormanager Wiertz Personeelsdiensten in Landgraaf
Er samen met je collega’s een succes van maken geeft een enorm voldaan gevoel. Samen is een sleutelwoord binnen Wiertz Company. Samen maken we krachten tevreden, samen maken we klanten tevreden en samen maken we elkaar beter.

Michele Spijkers (28)

Kantoormanager Wiertz Personeelsdiensten in Venray
‘Toen ik zes jaar geleden begon als intercedente gaf ik aan dat ik wilde doorgroeien. Wiertz Company gaf me vanaf het begin het gevoel dat ze in mij wilde investeren, terwijl ik op mijn beurt er alles aan doe om een tandje bij te zetten. Sinds 2016 ben ik kantoormanager van de vestiging in Venray.’

Jessie Vreuls (33)

Medewerker Sales, Marketing & Communicatie
‘Werken bij Wiertz Company betekent voor mij dynamiek. Geen dag is hetzelfde en in het team van Marketing & Communicatie kan ik mijn creatieve drive kwijt. Out of the box denken en bijvoorbeeld zelf een nieuwe wervingscampagne bedenken: het is allemaal mogelijk! Daarnaast werk ik samen met een jong team dat me aanvult en beter maakt.’

Wendy Roberts (30)

Inhouse Account Specialist bij Wiertz Personeelsdiensten
‘Nieuwe medewerkers worden als vanzelfsprekend opgenomen in de groep. Ook tijdens borrels is iedereen meteen aardig en geïnteresseerd. ‘Een krachtige familie’ staat er op de website, maar dat is ook gewoon echt zo.’

Successen moet je vieren!

Als je onderdeel wordt van onze familie ben je verzekerd van een betrokken werkgever, maak je onderdeel uit van een ambitieuze, groeiende onderneming en heb je gezellige en enthousiaste collega’s. Successen worden gevierd, dus hou maar alvast  rekening met leuke borrels, een teambuildingsweekend en een geweldig bedrijfsfeest aan het einde van het jaar!