WAB-seminars in Heerlen en Maastricht

WAB-seminars in Heerlen en Maastricht

Op maandag 28 oktober organiseert Wiertz Company een seminar in Heerlen over de WAB. Op woensdag 30 oktober volgt er een bijeenkomst in Maastricht. Het zijn de negende en tiende seminar in een reeks waar inmiddels al meer dan 150 mensen aan deelgenomen hebben. Iedereen is welkom en aanmelden is gratis!

Wiertz Company is een flexibele partner, die zich gemakkelijk plooit in veranderende omstandigheden. U zult merken dat binnen Wiertz Company, een brede kennis van het vakgebied aanwezig is, die wij graag met u delen. Wij zijn niet terughoudend met het inzetten van expertise.  Om die reden organiseren we seminars over de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Programma
Jordy Gielkens, Commercieel Manager Payroll Nederland en Tum Nievergeld, Business Controller, gaan wederom in op de intentie en de belangrijkste gevolgen van de wet, maar laten ook duidelijk zien dat flexibiliteit mogelijk blijft. Ze presenteren daarvoor 3 scenario’s. Uiteraard is tijdens en na het seminar de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Maandag 28 oktober: Heerlen
15.15 uur: ontvangst
15.30 uur: seminar
17.00 uur: borrel
Locatie: Van der Valk Heerlen, Terworm 10, 6411 RV Heerlen

Woensdag 30 oktober: Maastricht
15.15 uur: ontvangst
15.30 uur: seminar
17.00 uur: borrel
Locatie: Student Hotel, Sphinxcour 9A, 6211 XZ Maastricht

Stel alvast uw vraag!
Wilt u deelnemen? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u een vraag over de WAB waar u graag meer informatie over wil? Noteer die dan ook meteen, dan komen we daar tijdens de seminars sowieso op terug!


Aanmelden 

[formidable id=14]

 


Whitepaper Wet Arbeidsmarkt in Balans

Download de Whitepaper Wet Arbeidsmarkt in Balans voor de hoofdpunten en 11 concrete acties die ervoor zorgen dat u op tijd klaar bent voor de WAB! Mocht u naar aanleiding van de whitepaper verder willen praten, dan maken we uiteraard graag een afspraak. Laat dan uw gegevens hier achter!