Uren en omzet uitzendbranche periode 11 (week 41 – 44)

Uren en omzet uitzendbranche periode 11 (week 41 – 44)

De cijfers over de elfde periode van 4 weken in 2018 zijn binnen. De ABU-Marktmonitor biedt een overzicht van de marktontwikkelingen in de uitzendbranche. Elke vier weken volgt er hier een korte terugblik.

In deze periode bleef het aantal uren gelijk en de omzet steeg met 4% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Omdat deze periode evenveel werkbare dagen telde als in dezelfde periode vorig jaar, is er geen correctie toegepast.

Ontwikkelingen uitzendbranche per sector:

Administratieve sector: Het aantal uren daalde met 2% en de omzet steeg met 3% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
Industriële sector: Een stijging van 1% in uren en een stijging van 6% in omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar
Technische sector: Het aantal uren daalde met 3% en de omzet steeg met 1% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar

Wiertz Company noteerde een groei van 7% in uren en maar liefst 19% in omzet in deze periode.


Lees verder: 
De Nederlandse economie floreert en de werkloosheid blijft verder dalen. Het kabinet was positief gestemd op de derde dinsdag van september, Prinsjesdag. We hebben de tien belangrijkste onderwerpen uit de begroting uitgelicht.

‘Miles Davis zegt dat wanneer je een verkeerde noot raakt, het de volgende noot is, die bepaalt of het goed of slecht is. Daarom helpt het om, vanuit een basisidee, open te staan voor het onverwachte. En dat ook mogelijk te maken binnen je organisatie.’ Roger Holtus vertelt in zijn nieuwe blog wat je kunt leren van de jazz mindset van Miles Davis!