Member of Wiertz Company

Wiertz Company is een krachtige familie van mens en werk. Met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers en Contracting Nederland bieden wij een dienstverlening die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.

Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft het sterkst lokaal vertegenwoordigde kantorennetwerk van Limburg. Iedere dag bemiddelen we met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen zij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

ZUID recruiters

ZUID recruiters ondersteunt bedrijven om het juiste talent op hbo- en wo-niveau te vinden voor vaste en tijdelijke banen en projecten. Ook voor die éne lastige vacature. Een cv vinden is iets anders dan net dat éne talent zoeken dat uw bedrijf nodig heeft. En dat laatste is waar ZUID recruiters zich in onderscheidt. Zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden. Topsport noemen wij het. Elke dag een topprestatie voor uw bedrijf leveren om de juiste kandidaat te vinden. Doorgaan waar anderen stoppen.

Payroll Nederland

Payroll Nederland is de grootste regionale payrolldienstverlener van Zuid-Nederland. Wij bieden bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen, met gereduceerde risico’s en zonder de administratieve ballast. Dit tegen een uiterst scherpe tariefstelling. Payroll Nederland verzorgt de personeels-, salaris- en ARBO-administratie. En onderhoudt bovendien de contacten met UWV en de Belastingdienst. Met Payroll Nederland zijn wij in staat om een landelijk dekkende oplossing aan te bieden met de juiste kwaliteit, aanpak en scherpe tariefstelling. Uiteraard staat ook hier de persoonlijke aanpak centraal waar alle onderdelen van Wiertz Company om bekend staan.

Contracting Nederland

Contracting Nederland gaat verder waar een uitzendbureau stopt en neemt een gedeelte van uw productie-, proces of afdeling over. Contracting Nederland gaat een resultaatverplichting en wordt verantwoordelijk voor het leveren van producten. Niet voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. U betaalt dus niet per arbeidsuur, maar een vooraf overeengekomen tarief per geleverde dienst. Contracting Nederland regelt het complete arbeidsproces , inclusief de planning, de administratie, het management en het toezicht.

Contracting Limburg

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website