Member of Wiertz Company

Wiertz Company is een krachtige familie van mens en werk. Met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg.nl, Payroll Nederland.nl, Contracting Limburg, ZUID recruiters, ZUID juristen en ZUID salarisverwerkers bieden wij een dienstverlening die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.


WIERTZ Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken ze waar. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantoren netwerk van Limburg bemiddelen zij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Zij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen zij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Zij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

ZUID recruiters

ZUID recruiters ondersteunt bedrijven om het juiste talent op hbo- en wo-niveau te vinden voor vaste en tijdelijke banen en projecten. Ook voor die éne lastige vacature. Een cv vinden is iets anders dan net dat éne talent zoeken dat uw bedrijf nodig heeft. En dat laatste is waar ZUID recruiters zich in onderscheidt. Zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden. Topsport noemen zij het. Elke dag een topprestatie voor uw bedrijf leveren om de juiste kandidaat te vinden. Doorgaan waar anderen stoppen. Dit doen zij door de puntjes op de i te zetten voor uw vacature, uw kandidaat en voor uw bedrijf.

Payroll Limburg.nl

Payroll Limburg.nl is de grootste regionale payrolldienstverlener van de provincie met kantoren in Zuid-, Midden- en Noord Limburg. Dit label biedt bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen, met gereduceerde risico’s en zonder de administratieve ballast. Dit tegen een uiterst scherpe tariefstelling. Payroll Limburg.nl verzorgt de personeels-, salaris- en ARBO-administratie. En onderhoudt bovendien de contacten met UWV en de Belastingdienst. Payroll Limburg.nl staat ook voor de persoonlijke aanpak waar alle onderdelen van Wiertz Company voor bekend staan.

PAYROLL NEDERLAND.NL

Met Payroll Nederland.nl zijn wij in staat om een landelijk dekkende oplossing aan te bieden met de juiste kwaliteit, aanpak en scherpe tariefstelling. Indien een opdrachtgever een locaties heeft in Nederland, maar buiten Limburg, schakelen wij onze collega’s van Payroll Nederland.nl in.  Uiteraard staat ook hier de persoonlijke aanpak centraal waar alle onderdelen van Wiertz Company om bekend staan.

Contracting Limburg

Contracting Limburg gaat verder waar een uitzendbureau stopt en neemt een gedeelte van uw productie-, proces of afdeling over. Contracting Limburg gaat een resultaatverplichting en wordt verantwoordelijk voor het leveren van producten. Niet voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. U betaalt dus niet per arbeidsuur, maar een vooraf overeengekomen tarief per geleverde dienst. Contracting Limburg regelt het complete arbeidsproces , inclusief de planning, de administratie, het management en het toezicht.

ZUID juristen

ZUID juristen ondersteunt bedrijven met juridisch advies en interim juristen. Kenmerkend voor ZUID juristen is een daadkrachtige aanpak tegen lagere kosten. Veel bedrijven maken hier gebruik van door een gedeelte of zelfs alle juridische zaken uit te besteden waardoor zij weer kunnen focussen op hun core-business. Het motto van ZUID juristen is immers niet voor niets: Het is al lastig genoeg.