Wiertz Job Insight

Werven begint met kennis van de doelgroep. We maken graag een een rapport op maat. Geef ons de functie en de standplaats door en we komen langs voor een persoonlijke toelichting. 

 

Editie Limburg

Klik op de afbeelding voor de Wiertz Job Insight met de cijfers uit kwartaal 4 van 2020!

6 veel gezochte profielen centraal

In Wiertz Job Insight staan ieder kwartaal de kerncijfers van 6 veel gezochte profielen centraal. Uiteraard is er veel meer informatie voor handen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de pullfactoren. Dat zijn zaken die de doelgroep belangrijk vindt bij het zoeken naar een (andere) baan. Onmisbaar bij het formuleren van een passend aanbod en de basis voor iedere vacaturetekst.

De 6 profielen waarvan we ieder kwartaal de belangrijkste cijfers publiceren in Wiertz Job Insight:

  • Productiemedewerker
  • Operator
  • Orderpicker
  • Medewerker Food
  • Medewerker Bediening
  • Callcenter Agent

In Wiertz Job Insight staan de grootte van de doelgroep, de arbeidsmarktactiviteit en wervingshaalbaarheid van deze doelgroep en de sourcingsdruk. Er zijn veel meer gegevens voor handen: vraag daarvoor een rapport op maat aan!

Werven begint met kennis van de doelgroep

In een krappe markt is het vinden van voldoende gekwalificeerd personeel een uitdaging. Om effectief te werven, is het verstandig om je eerst te verdiepen in je doelgroep. Als u niet weet wat de ideale kandidaat belangrijk vindt en waarmee u hem of haar een goed aanbod kan doen, doet  u uzelf tekort!

Investeer dus in de juiste kennis en in een recruitmentpartner die meedenkt en uw organisatie voorziet van de juiste inzichten.

Editie Noord-Brabant

Klik op de afbeelding voor de Wiertz Job Insight met de cijfers uit kwartaal 4 van 2020!

Meer weten?

Heeft u behoefte aan inzicht in de lokale arbeidsmarkt en wilt u meer weten over wat kandidaten belangrijk vinden? We komen graag langs om de beschikbare data te bespreken. Dat is uiteraard niet beperkt tot de 6 genoemde functies. Iedere functie en vestigingsplaats zijn mogelijk!

Vraag advies op maat aan!

Wiertz Job Insight

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website