Op 30 april 2018 bestond Wiertz Company 21 jaar. Dat werd gevierd met het Wiertz21 Event op donderdag 17 mei 2018 in Roermond. Er stonden twee keynotes op het programma door Jeroen Trienes en Marc Lammers. Er werd afgesloten met een netwerkmoment.

Wiertz 21 netwerkevent

In 2017 vierden we ons 20-jarig bestaan met onder andere een talkshow in Museumplein Limburg. Toen ontstond het idee om  elke verjaardag te vieren met het cadeau doen van inspiratie aan onze relaties. Wiertz Company is zowel een Rijnlandse, als een Bourgondische organisatie, gericht op verbinden en successen samen vieren. Beide aspecten verbonden we tijdens het Wiertz21 Event in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Uiteraard werd het bourgondische aspect niet vergeten met een gezellige borrel na afloop. Zoals presentatrice Vivian Lataster opmerkte, is het in Limburg goed gebruik iets na twee edities een traditie te noemen. In mei 2019 vieren we dus samen zeker Wiertz22!

Bekijk hieronder een mooie sfeerimpressie van de avond!

All Aboard Now

Effectief aan de slag op dag 1
De All Aboard Now-game zorgt er voor dat (nieuwe) medewerkers al vóór de eerste werkdag betrokken raken bij de organisatie. Zo leren ze op een interactieve manier meer over de structuur van het bedrijf, komen ze er achter wie welke functie heeft binnen de organisatie en doen ze spelenderwijs kennis op van belangrijke regelingen en procedures. Alles met het doel om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan op de eerste werkdag.

Lees hier meer over All Aboard Now!

Sfeerimpressie